Uw toegewijde vertaalteam voor alles wat met Nederlands te maken heeft

Diensten

Vertalingen van Engels naar Nederlands

We leveren nauwkeurige en cultureel relevante vertalingen van Engels naar Nederlands, waarbij ervoor wordt gezorgd dat uw boodschap natuurlijk en effectief wordt overgebracht in de doeltaal. Of het nu gaat om software, marketing, websites of een ander type content, wij staan voor u klaar.

Proeflezen en redactie

Naast vertaaldiensten, leveren we ook diensten voor proeflezen en redactie om ervoor te zorgen dat uw teksten van topkwaliteit zijn. Ons team neemt uw documenten grondig door en verfijnt de grammatica, stijl en algehele leesbaarheid om u te helpen een blijvende indruk te maken op uw Nederlandstalige publiek.

Lokalisatie

Omdat we begrijpen hoe essentieel het is om teksten aan de doelcultuur aan te passen, bieden we lokalisatiediensten aan. We houden rekening met linguïstische, culturele en contextspecifieke factoren om ervoor te zorgen dat uw boodschap aanslaat bij het Nederlandstalige publiek en de beoogde toon en betekenis effectief worden overgebracht.

Het team

Welkom bij ons team van professionele inhousevertalers EN-NL! We wijden ons aan het leveren van hoogwaardige vertalingen zodat u op doeltreffende wijze met uw Nederlandstalige publiek kunt communiceren. Dankzij onze expertise en ervaring kunnen we uitmuntende vertaaldiensten leveren die zijn afgestemd op uw specifieke wensen.

Audrey

Vertaler/Project Manager

Audrey was onze eerste aanwinst, en wat voor een! Deze Maastrichtse zet altijd haar beste beentje voor en de kans is groot dat je haar tegenkomt als we gaan vergaderen. Ze vertaalt veel over populaire muziek terwijl ze er zelf een hele andere muzieksmaak op nahoudt.

Sue

Vertaler

Doordeweeks een rustige vertaler die graag thee drinkt en in het weekend een feestbeest! Sue compenseert het stilzitten van tijdens kantooruren met fanatiek hockeyen, gezelligheid in de stad en boswandelingen met haar trouwe viervoeter Juul.

Carola

Vertaler

Carola houdt van vertalen en (bijna) alles wat hierbij komt kijken. In haar vrije tijd gaat ze graag op pad om te wandelen of te oefenen op haar uit het buitenland ingevlogen skates. Ze heeft een voorliefde voor Groot-Brittannië en is er nog lang niet uitgekeken

Dionne

Vertaler

Dionne werkt parttime bij ons als vertaalster en zorgt zo voor extra beschikbaarheid in de avonden en in het weekend. Ze heeft een grote voorliefde voor Frankrijk en alles wat ermee te maken heeft en maakt elke zondag de tijd om haar planten vol liefde te verzorgen.

Mieke

Directrice

Mieke is de eigenaresse van het bedrijf en runt het bedrijf al ruim 10 jaar met veel plezier. Ze geniet van taal, maar van vertalen nog veel meer. Wanneer ze niet bezig is met het bedrijf, brengt ze tijd door met haar gezin en hun hond Lela.

Janou

Vertaler

Janou is bij ons begonnen als stagiaire en heeft inmiddels haar plekje helemaal gevonden. Vertalen en reizen zijn haar grote passies. Ze houdt van gezelligheid en brengt in het weekend graag tijd door met vrienden en familie.

CAT TOOLS

We hebben niet alleen expertise op het gebied van taal en vertaling, maar we maken ook gebruik van geavanceerde vertaaltools om ons werkproces te verbeteren en onze algehele efficiëntie te verhogen. Deze tools gebruiken onder andere AI (kunstmatige intelligentie) en algoritmen voor machine learning om het vertaalproces te versnellen en tegelijkertijd nauwkeurigheid en kwaliteit te waarborgen.

Dankzij deze tools kunnen we aanzienlijk besparen op de tijd die nodig is voor vertaalopdrachten. Ze bieden onze linguïsten een helpende hand met suggesties, terminologiebases en voorvertaalde segmenten. Op deze manier kunnen we sneller werken zonder in te leveren op nauwkeurigheid, waardoor we indien nodig in een korter tijdsbestek alsnog hoogwaardige vertalingen kunnen leveren.

Bovendien kunnen we door onze vertaaltools consistentie behouden in verschillende projecten. Er worden vertaalgeheugens aangelegd, dat zijn databases waarin eerder vertaalde content wordt opgeslagen. Dankzij deze geheugens kunnen we in meerdere vergelijkbare documenten of projecten consistentie behouden betreft terminologie, stijl en toon, zelfs als er meerdere vertalers bij betrokken zijn.

 

Cat Tools

Een greep uit de CAT-tools die we dagelijks gebruiken: Trados Studio, memoQ, Smartcat, Smartling, Transifex en Crowdin.

Waarom voor ons kiezen?

Expertise
Kwaliteitsgarantie
Tijdige levering
Concurrerende tarieven

Expertise

Onze vertalers zijn moedertaalsprekers Nederlands en spreken vloeiend Engels, waardoor ze de nuances van beide talen goed aanvoelen. Met onze uitgebreide kennis van verschillende branches, zorgen we voor nauwkeurige vertalingen afgestemd op uw vakgebied.

Kwaliteitsgarantie

Ons team volgt een strikt proces betreft kwaliteitsgarantie, inclusief een grondige controle, om foutloze vertalingen te garanderen. We streven ernaar vertalingen te leveren met de hoogste standaard op het gebied van nauwkeurigheid, duidelijkheid en consistentie.

Tijdige levering

We begrijpen het belang van deadlines en streven ernaar om alle projecten op tijd te leveren zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit van ons werk. Uw tijd is geld, dus we zullen er alles aan doen om opdrachten binnen het door u opgegeven tijdsbestek af te ronden.

Concurrerende tarieven

We bieden concurrerende tarieven die de kwaliteit van onze diensten weerspiegelen. Onze tarieven zijn transparant, zodat u de beste waarde voor uw geld krijgt.

Klanten waarvoor we vertaald hebben

Zoekt u een andere taalcombinatie?

Als u vertaaldiensten nodig hebt in een andere combinatie dan Engels-Nederlands, kunt u contact opnemen met onze vertaalpartner Vertaler in de buurt; deze partner hanteert dezelfde hoge kwaliteits- en betrouwbaarheidsstandaarden als wij, waardoor u profiteert van nauwkeurige en cultureel passende vertalingen. Of u nu documenten, een website of een app vertaald wilt hebben in het Spaans, Frans, Duits, Italiaans of een andere taal, onze partner helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Internationale communicatie wordt zo een fluitje van een cent!

Neem contact met ons op

Wilt u een project bespreken of een gratis offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens. We beantwoorden graag al uw vragen en geven u gedetailleerde informatie over hoe we u kunnen helpen.

We kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te helpen succesvol te communiceren met uw Nederlandstalige publiek!

 

info@korpeltranslations.com

Poststraat 8-10, 6135 KR Sittard

+31 6 42285868

Op afspraak